Dags för vandring!

Med längre dagar och varmare temperatur, låt vårsäsongen av vandring börja! Allt du behöver för ditt nästa äventyr hittar du här hos våra återförsäljare

Vilket tält passar mig?

Olika äventyr kräver olika tält. Vissa är lämpliga om du vill övernatta på en klippa vid havet, andra är bättre i de blåsiga bergen. Kolla in vår guide innan du väljer vilket tält du ska välja!

Vilken friluftsaktivitet har du planerat härnäst?

Upptäck Urberg

Urberg är varumärket som gör att du kan vara aktiv utomhus – oavsett om det är din första vandring eller en daglig aktivitet, själv eller med nära och kära. Med kvalitet, hållbara material och formsäker design kommer Urberg att vara din språngbräda till friluftslivet, ta dig från tankar till handling och skapa verklighet av dina önskade äventyr utomhus.

Friluftsliv för generationer.

Hållbarhet

Guider

Missa inte våra favoriter!

Kids’ Ice Boot

Varma och sköna vinterkängor för barn, utrustade med ett ventilerande membran som gör dem vattentäta. 

Outnorth logo

Fjellsport.no logo

Visa mer

Men’s Selje Merino-Bamboo Top

Mjuk och skön underställströja för herrar, tillverkad av mulesingfri merinoull på utsidan och bambuviskos i kontrastfärg på insidan. Tröjan har en vävd etikett med logga framtill och passar som ett första lager i kyligt väder.

Outnorth logo

Fjellsport.no logo

Visa mer

Single Wall 500 ml

Vattenflaska i rostfritt stål. Flaskan har en skruvkork med handtag som gör den lätt att bära med sig på vandringar, resor och vardagsäventyr.

Outnorth logo

Fjellsport.no logo

Visa mere

Rogen 3.0 75 L

Vandringsryggsäck med aluminiumram som kan anpassas efter olika rygglängder. Även axelremmarna, bröstremmen och höftbältet är justerbara för att ryggsäcken ska passa perfekt. Topplocket är avtagbart och kan göras om till en praktiskt midjeväska att ta med på korta avstickare där hela packningen inte behövs. Med en stor U-formad öppning till huvudfacket får du snabbt en överblick över din packning, och tillsammans med de många andra fickorna får du plats med allt du kan tänkas på behöva på vandringen!

Outnorth logo

Fjellsport.no logo

Visa mer

#walkwithurberg

Använder du Urberg när du är på äventyr? Tagga @urbergskandinavien och #walkwithurberg så delar vi dina foton.