WALK WITH URBERG

2023

Walk With Urberg

Content have been written in Swedish

Vårt event i Grövesjöfjällen där vi tog med oss nybörjare inom vandring som tidigare inte har eller inte har haft möjlighet att få tälta i fjällen. En sträcka på ca 12km där vi gick 6km uppför första dagen och 7km både upp- och nedför till riksgränsen mellan Norge och Sverige.

Nedan visar vi fotografier med våra deltagare och vad dem hade att säga om eventet.

Naturen var fantastisk, att känna storheten och ödmjukheten inför den vackra naturen. Det var magiskt. Även upplevelsen av att klara av att vandra, sätta upp tält, laga mat och sova på fjället var stort. Att få uppleva detta med likasinnade och i en fantastisk ledning av er.

Det här var startskottet för att vi tillsammans ska komma ut och vandra med övernattningar. Jag vill även lyfta ert härliga engagemang som gjorde väldigt mycket för stämningen i gruppen och att vandringen blev så lyckad som jag ser det.

”Att vara däruppe var något som fick mig att vilja ta in allt med alla mina sinnen så mycket jag bara kunde för det kändes så helande.”

”Urbergs sortiment är att rekommendera för alla men främst den som är nyfiken på att ge sig ut i naturen men som inte har mkt erfarenhet. Finns gott om kläder efter väder att välja på.”

”Hela eventet var den bästa upplevelsen! Men om jag ska säga något var det att sitta tillsammans/promenera på kvällen och snacka med utsikterna vi hade.”

”Att ta bilen och bara köra upp till fjällen var inte så krångligt eller krävande egentligen. Det borde man göra mer.”

Allt var mycket bra ordnat. Lagom bra nybörjarnivå. Tillräckligt långt för att känna av vandringen och känna behov av justering av lastfördelning men inte så långt att det blir skavsår och knäskador.”